START CURSUS 30 JANUARI ALMERE

EXTREMOS SALSA DANSSCHOOL

 

THE LAKE – WILLEM DREESWEG 10 , 1314 VB ALMERE

Geen Partner Nodig

Voor Beginners & Intermediate

Salsa & Bachata dansen in 6 weken

Over Extremos

Extremos is een dansschool gespecialiseerd in salsa en bachata. Al meer dan 20 jaar hebben onze instructeurs ervaring in het geven van professionele salsa lessen. Salsa is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland. Van jong tot oud wordt er flink gedanst op de exotische ritmes. Met meer dan 500 salsa leerlingen verovert Extremos Amsterdam.

De lessen zullen worden gegeven door top docenten!

Ivan Pavon, Eigenaar van Extremos Salsa, is een zeer goede en professionele salsa instructeur. Van oorsprong komt hij uit Uruguay – een klein land in Zuid-Amerika – en geeft al meer dan 20 jaar salsales en is een bekende naam in de salsa wereld. De Salsa les in Almere staat onder leiding van Ivan.

De lessen gaan van start op Woensdag 30 januari. Heb je de proefles gemist? Geen probleem, je kan de eerste les als proefles nemen voor slechts 10 Euro.
De kosten voor een cursus van 6 weken is 70 EURO pp. Wil je twee cursussen tegelijk doen, dan is de tweede cursus halve prijs (dit kan niet online worden afgesloten maar stuur een email naar info@extremos.nl als je gebruik wil maken van deze actie)

Rooster
19:00 – 20:00 | Salsa Beginners. Klik hier je aan te melden.
20:00 – 21:00 | Bachata Beginners. Klik hier je aan te melden.
21:00 – 22:00 | Salsa Intermediate. Klik hier je aan te melden.